DETALJI DRAME U LONDONU: Kada je mladić krenuo na Đokovića, Noletova supruga Jelena je vrisnula i…

Đokovićeva supruga Jelena vrištala je na tribinama, pa je obezbjeđenje brzo reagovalo i savladalo pomahnitalog navijača. Užasne i jezive scene viđene su na samom početku polufinala Mastersa u Londonu između Novaka Đokovića i Keja Nišikorija.

Pomahnitali navijač krenuo je sa idejom da napadne srpskog tenisera, što je među prvima primijetila Noletova supruga Jelena. Upravo njen vrisak bio je signal za uzbunu i munjevitu reakciju obezbjeđenja, koje je savladalo napadača.

Serija napada na Novaka Đokovića koja je prethodnih dana servirana upravo iz Velike Britanije kulminirala je sinoćnjim zalijetanjem navijača ka teniseru. Podsjetimo, krenulo je s pričama kako je Đoković angažovao gurua i priključio se nekoj nazovi sekti, a poslije meča 1. kola na turniru u Londonu našao se na udaru novinara koji je pokušao da isprovocira srpskog asa. Pripadnika sedme sile zabrinulo je Novakovo ispucavanje loptice na tribine (?!).

Ipak, Đoković je i tada, ali i sinoć ostao potpuno pribran. Ideja da se napadom poremeti Novak nije urodila plodom, a ceh je, ni kriv ni dužan, platio japanski teniser Kej Nišikori. Krajnji rezultat od 6:1, 6:1 za Đokovića veoma jasno govori kako je izgledao meč nakon što se navijač zaletio ka Noletu.

A sigurno je da ni Endi Mari, miljenik britanske publike i čovjek zbog koga Novak smeta Ostrvljanima, nije mirno spavao pred današnje (19.00) finale, u kojem će biti odlučeno ko će 2017. godinu dočekati na prvom mjestu ATP liste. (Kurir)