Luksuznu vilu od milion dolara prodaje za 2 funte: Sjajna caka doneće mu bogatstvo (Video)

Luksuznu vilu od milion dolara prodaje za 2 funte: Sjajna caka donijet će mu bogatstvo! (Video)
Vla­snik vi­le iz Len­kša­je­ra odlučio je da svoju dom ponudi na lutriji, a da biste je dobili potrebno je da kupite tiket koji košta svega 2 funte. Danstan se nada da će do augusta, kada je predviđeno izvlačenje, broj prodatih tiketa dostići 500.000.

Za sada mu ide dobro, već je prodao 150.000. A kako je istakao, ako iznos prodatih tiketa premaši njegov cilj, on će 25.000 funti donirati u dobrotorne svrhe. On je 2011. kupio vilu za 435.000 funti, a na renoviranje je potrošio 150.000 funti.

Kako je rekao, u vilu se zaljubio na prvi pogled. Uložio je mnogo novca u njeno sređivanje i renoviranja. Zbog teške situacije u kojoj se našao odlučio je da je proda, međutim na oglas se niko nije javio jer je vila bila jednostavno preskupa – milion dolara.

Razočaran, odlučio je da cijenu spusti na 813.000 dolara, međutim zainteresovanih kupaca ni tada nije bilo. Nakon dvije godine bezuspješnih pokušaja prodaje, on se sa suprugom dogovorio da sreću okušaju sa lutrijom.

Napravio je stranicu na internetu gdje je moguće kupiti tiket po cijeni od 2,5 dolara, što obezbjeđuje učešće u lutriji u kojoj je glavna nagrada upravo ova vila. Izvlačenje je zakazano za 1. august.

Interesovanje za ovu lutriju je ogromno u cijelom svijetu, pa ima zainteresovanih kupaca i u Rusiji i Kini. Kuća posjeduje svoj bioskop, 6 spavaćih soba, veliko porodično kupatilo i kuhinju, kao i ogromnu baštu i prostor za parkiranje šest automobila.

(linearno.com)